Wat is Invisalign?

Met Invisalign heb je straks een perfecte lach door een beugel die nauwelijks zichtbaar is. Je Invisalign behandeling bestaat uit een reeks van nagenoeg onzichtbare, uitneembare aligners (hoesjes) die je om de 2 weken vervangt voor een nieuwe set. We leggen je graag uit wat Invisalign is, hoe het werkt en waar je rekening mee moet houden. TimeToSmile is een Invisalign Platinum Provider!

Hoe werkt een behandeling met Invisalign?

Voordat je start met Invisalign maken we een scan of afdrukken van je gebit. Hierna wordt door Invisalign een digitale 3D-video ontwikkeld. Hierin maakt je arts in samenwerking met Invisalign het volledige behandelingsplan. Wanneer de 3D-video klaar is, zie je in een korte video hoe je tanden verplaatsen van de oorspronkelijke positie naar de gewenste eindpositie. Je ziet het eindresultaat van de behandeling dus al voordat je bent gestart.

invisalign behandeling
invisalign platinum provider

Orthodontist Time2Smile Platinum Invisalign Provider

Orthodontist Time2Smile is een Platinum Invisalign Provider. We werken met een transparante Invisalign-aligner (onzichtbare beugel) en hiermee worden je tanden op een comfortabele manier rechtgezet. In slechts zes maanden al zichtbaar resultaat! U kunt bij ons een afspraak maken voor een online beugel consult, of middels een fysiek gesprek op één van onze behandel locaties in Amstelveen, Leiden, Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Berkel en Rodenrijs, Amersfoort, Eindhoven, Bergen op Zoom
en Antwerpen.

Starten met Invisalign

Wanneer u en de orthodontist akkoord zijn met het plan en het verwachte eindresultaat, wordt een reeks doorzichtige Invisalign aligners op maat gemaakt, specifiek voor uw gebit.

Telkens wanneer je een nieuwe aligner over de tanden klikt, verschuift je gebit, stapje voor stapje, week na week, naar de gewenste positie die de arts heeft voorgeschreven. Omdat wij Platinum Provider zijn ontvangt u bij TimeToSmile 30% korting op de techniekkosten voor het laten maken van de aligners.