Online beugel consult

Online Consult

Omdat niet iedereen de tijd heeft en misschien binnen moet blijven sinds de ontwikkelingen rondom het Corona virus, bieden wij een gratis en vrijblijvend online consult aan. Dit kan via Zoom, Skype of Google Hangouts. Dit consult geeft alvast een indicatie of een beugelbehandeling in uw situatie geïndiceerd en mogelijk is.

online consult

Verschillende opties voor een online beugel consult

Vanwege het coronavirus moet iedereen zoveel mogelijk thuis blijven. Vandaar dat een online beugel consult als mogelijkheid wordt aangeboden door Time2Smile. Gelukkig is dit prima mogelijk! De orthodontist kan prima door middel van het online video bellen het gebit en positie van de het gebit bepalen. Er kan een goede indicatie worden gemaakt van de mogelijkheden. Ook kan er behandeltraject met de onzichtbare beugel worden gepland.

Wij maken op dit moment gebruik van 3 aanbieders van videobellen die gratis en veilig te gebruiken zijn

Na het online consult

Na het online consult kunt u een afspraak plannen in onze praktijk voor het persoonlijke consult met orthodontist Alon. Akerman, zodat hij bij u in de mond kan kijken en de opties met u kan doornemen. Ziet u liever meteen de orthodontist? Het is ook mogelijk om meteen een persoonlijk consult te plannen in onze praktijk. Na afloop stelt de orthodontist een behandelplan op en kan het behandeltraject vervolgens gestart worden bij één van de behandel locaties van TimeToSmile.