Onzichtbare beugels

Steeds meer mensen willen dat de beugel zo min mogelijk opvalt. Daarom werken wij met verschillende beugels die nagenoeg niet te zien zijn. We bieden een linguaal beugelsysteem aan genaamd Incognito. Linguaal betekent dat de beugel onopvallend aan de binnenkant van de tanden wordt geplaats. De blokjes worden op maat gemaakt en gegoten in goud. Daarnaast hebben wij de succesvol bewezen doorzichtige aligners van Invisalign.

Invisalign onzichtbare beugel

Een Invisalign behandeling bestaat uit een reeks op maat gemaakte ‘aligners’ (hoesjes). Deze uitneembare, haast onzichtbare hoesjes draag je 22 uur per dag en doe je alleen uit bij het eten en drinken. Elke twee weken vervang je het hoesje voor een nieuw hoesje. Telkens wanneer je een nieuwe aligner over de tanden klikt, verschuift je gebit, stap voor stap.

invisalign onzichtbare beugel
invisalign platinum provider

Orthodontist Time2Smile Platinum Invisalign Provider

Orthodontist Time2Smile is een Platinum Invisalign Provider. We werken met een transparante Invisalign-aligner (onzichtbare beugel) en hiermee worden je tanden op een comfortabele manier rechtgezet. In slechts zes maanden al zichtbaar resultaat! U kunt bij ons een afspraak maken voor een online beugel consult, of middels een fysiek gesprek op één van onze behandel locaties.