Orthodontist Amersfoort

U kan de TimetoSmile orthodontist nu ook bezoeken in Amersfoort. U vind ons vlak bij het centrum, makkelijk bereikbaar met  zowel de auto als het openbaar vervoer.

Orthodontist TimetoSmile Amersfoort Centrum

Op 15 minuten lopen van de Amersfoortse Beestenmarkt aan de rand van de Stadskern van Amersfoort, vind u de TimetoSmile orthodontist. Gevestigd aan de Valkuil 3A, in Tandartsenpraktijk Tetragon Hogekwartier. Hier ontvangen wij u graag voor al uw vragen en wensen omtrent een beugel.

Komt u liever met de auto naar uw afspraak? U kan gratis parkeren bij ons voor de deur. Met de bus zijn wij ook makkelijk te bereiken. Bushalte Amerena is pal voor de deur van de praktijk. Houd u alstublieft wel rekening met de veiligheidsinstructies omtrent Corona? Wij hopen u spoedig te verwelkomen in de praktijk.

Beugel Time to Smile Eindhoven orthodontist
Eindhoven beugels Invisalign beugel doorzichtig

Maak een afspraak in Amersfoort

Als u graag wat meer informatie wilt over wat voor soorten beugels er tegenwoordig allemaal mogelijk zijn, dan kan u ons bereiken op 033-4722990 . Ook als u simpelweg vragen heeft over het kostenplaatje van een beugel.

Tegenwoordig hoeft een beugel namelijk niet meer een heel opzichtig iets te zijn, waar al uw eten in blijft hangen. Wij van de TimetoSmile orthodontist zijn een Platina Partner van Invisalign, de grootste en beste producent van onzichtbare beugels. Nu heeft zelfs uw tiener geen excuus meer om geen beugel te dragen. Ook houd deze partnership tussen TimetoSmile en Invisalign in dat wij u de onzichtbare beugel kunnen aanmeten met 30% korting ten opzichte van andere orthodontisten.

Maak snel een afspraak via 033-4722990 om langs te komen bij de praktijk voor een adviesgesprek. Blijft u toch liever thuis i.v.m. de Corona situatie? Dan bieden wij van TimetoSmile u de optie om al beeldbellend een consult-gesprek met te voeren met onze specialisten. Wij hopen u spoedig te verwelkomen in onze praktijk.

Smile View

Probeer je nieuwe glimlach uit met Smile View
Maak gewoon een selfie en zie binnen 60 seconden hoe jij eruitziet met rechtere tanden.

Scan de QR code of ga naar de link hieronder

Maak een selfie met Smile View

amersfoortqr

De specialisten in Amersfoort

Hier vind u de ervaren orthodontisten die tot u beschikking staan bij onze praktijk in Amerfoort.

Alon. Akerman

Alon. Akerman

Orthodontdist

Hoofd orthodontie en intakesTimetosmile Amersfoort