Orthodontist Amstelveen

In Amstelveen heeft TimetoSmile twee behandel locaties om het beugel consult te laten plaatsvinden om uw onzichtbare beugel aan te meten. Ook het verdere behandeltraject zal hier plaatsvinden. U kunt ons vinden in onze Vestiging Laan Rozenburg in Amstelveen op de Laan Rozenburg 30-32.

Orthodontist Amstelveen Bankras

In de Amstelveense wijk Bankras, op de rand van de Kostverloren buurt, vindt u onze Medisch Centrum Bankras vestiging van de Timetosmile orthodontist.

Ook in onze Bankras vestiging kan u terecht voor al uw orthodontie behoeftes. Van slotjesbeugels tot een onzichtbare beugel, van uitneembare nachtbeugels tot de gekleurde beugel van uw tiener: voor elk soort beugel kan u terecht bij Timetosmile in Amstelveen. Zelfs voor een beugel die liever niet gezien wordt, kan u bij ons terecht voor een onzichtbare beugel van Invisalign die de zelfde resultaten levert als de standaart slotjesbeugel.
Wil u een consult aanvragen, maar komt u liever niet langs op locatie in verband met de Corona pandemie? Dan kunt u bij ons een online-consult aanvragen, waar wij al beeldbellend / videobellend met Google Hangouts, Zoom of Skype alles met u zullen doornemen. Neem telefonisch contact op via 020-4455005, of laat een bericht achter in ons contactformulier, en vraag direct uw online-consult aan.

Beugel Time to Smile Eindhoven orthodontist
Beugel orthodontist Dordrecht invisalign onzichtbare beugel

Orthodontist Amstelveen Laan Rozenburg

Gevestigd in de Randwijck buurt in Amstelveen, op loopafstand van de VU universiteit, is de Timetosmile orthodontist gevestigd aan de Laan Rozenburg 30-32. Op deze locatie voorzien wij u van alle orthodontie behandelingen.
Natuurlijk kan bij ons terecht voor uw standaart slotjesbeugel. Echter heeft Timetosmile ook wat minder opzichtige vormen van beugels waar u uit kan kiezen. Zo is het tegenwoordig zelfs mogelijk een onzichtbare of doorzichtige beugel van Invisalign aan te meten. Perfect voor de jongere onder ons die een beugel een vreselijk idee vinden: niemand op school zal door hebben dat u zoon of dochter een beugel draagt.

Mocht u eerst een consult willen, dan kan u een bericht achterlaten via ons contactformulier op de website. We bieden wij in deze tijden van Corona een videobellen-consult optie aan. Bel ons om een afspraak in te plannen met de orthodontist, en dan zien wij u snel.

Smile View

Probeer je nieuwe glimlach uit met Smile View
Maak gewoon een selfie en zie binnen 60 seconden hoe jij eruitziet met rechtere tanden.

Scan de QR code of ga naar de link hieronder

Maak een selfie met Smile View

Dr. A. Akerman

orthodontist A. Akerman

Alon. Akerman

Orthodontdist

Hoofd orthodontie Timetosmile Leiden