Orthodontist Antwerpen

Denkt u mogelijk een beugel nodig te hebben? Wacht niet langer en maak nu een afspraak bij de Time to Smile orthodontist in Antwerpen.

Orthodontist Time to Smile in Antwerpen

De Time to Smile orthodontist stelt zijn expertise nu ook ter beschikking in Antwerpen. Voor al uw vragen en benodigdheden omtrent een beugel. De TimeToSmile behandel locatie is in het Medisch Centrum Wijnegem – Merksemsebaan 9-11 – 2110 Wijnegem.

Plan op uw gemak een afspraak bij ons in via het contactformulier op de website, of maak een afspraak via 
+32 33 53 44 96
.

Het us mogelijk dat u wegens de Corona pandemie liever de veiligheid van uw huis niet verlaat. Bij Time to Smile is het mogelijk om een online consult-gesprek te voeren met uw orthodontist. Zo kunnen wij aan de hand van videobellen alsnog een professioneel adviesgesprek voeren, zonder dat u zich enige zorgen hoeft te maken.

TimetoSmile orthodontist specialist in beugels invisalign onzichtbaar platinum
Antwerpen beugel orthodontie invisalign beugels doorzichtig

Soorten beugels in Antwerpen – Time to Smile

Waar een slotjesbeugel altijd de norm was, is de orthodontie inmiddels gelukkig verder ontwikkeld. De slotjesbeugel was nog erg opzichtig, zelfs zonder de gekleurde elastiekjes van menig tiener. Tegenwoordig kan er met het zelfde gemak een onzichtbare of doorzichtige beugel van Invisalign worden aangemeten. Invisalign is de marktlijder wat betreft onzichtbare beugels, en wij van Time to Smile hebben een Platinum lidmaadschap bij Invisalign. Dit houd in dat u bij ons tot wel 30% op de kosten bespaart van een Invisalign beugel, in vergelijking met het kostenplaatje bij andere orthodontisten in Antwerpen en omstreken.

Wilt u ook een onzichtbare beugel, of er simpelweg een adviesgesprek over voeren? Wacht dan niet langer en plan nu uw afspraak in.

Smile View

Probeer je nieuwe glimlach uit met Smile View
Maak gewoon een selfie en zie binnen 60 seconden hoe jij eruitziet met rechtere tanden.

Scan de QR code of ga naar de link hieronder

Maak een selfie met Smile View

TimeToSmile Team Antwerpen

Hier wat informatie over de ervaren specialisten u die tot uw beschikking heeft bij de Time to Smile orthodontist in Antwerpen.

orthodontist A. Akerman

Alon. Akerman

Orthodontdist

Hoofd orthodontie Timetosmile Antwerpen