Orthodontist Bergen op Zoom

In Bergen op Zoom kan u nu ook terecht bij de top orthodontisten van Time to Smile. Lees hier alles dat u wilt weten over de praktijk en team aan orthodontisten in Bergen op Zoom. U kan ons vinden in Tandartspraktijk R.A. Schäffer, op de Ooitas 7 in stadsdeel Bergse Plaat. Plan snel uw afspraak in voor een online of ofline consult.

Orthodontist R.A. Schäffer – Bergen op Zoom

Voor al uw vragen of benodigdheden omtrent een beugel kan u nu ook in Bergen op Zoom bij ons terecht. De TimetoSmile orthodontist in Bergen op Zoom is gevestigd aan de Ooitas 7, in de R.A. Schäffer tandartspraktijk.

De praktijk ligt naast de Jumbo en om de hoek van De Boulevaard van Bergen op Zoom. Als u de praktijk met de auto wilt bezoeken, dan kan u gratis parkeren bij de Jumbo. Komt u met het openbaar vervoer? Stap dan uit bij bulhalte De Boulevaard, waarna het nog 2 minuten lopen is. Wij hopen u snel te verwelkomen in de praktijk, en u die prachtige TimetoSmile glimlach aan te meten.

Orthodontist timetosmile Bergen op Zoom beugel
Orthodontist beugel Bergen op Zoomonzichtbare beugel

Onzichtbare beugel – Bergen op Zoom

De orthodontisten van TimetoSmile hebben inmiddels vele jaren aan ervaring met het aanmeten van de juiste soort beugel.  Ook in Bergen op Zoom staan onze specialisten van TimetoSmile voor u klaar. Ongeacht wat voor een beugel u wilt, de orthodontist van TimetoSmile behaalt het gewenste resultaat.

Wij kunnen u de standaart slotjesbeugel aanmeten, maar tegenwoordig kan een beugel ook wat minder opzichzig zijn. Heeft u een tiener in huis die nog liever door de grond zakt dan met een beugel op naar school te moeten? TimetoSmile orthodontie bied u de uitkomst. Wij werken samen met Invisalign, de nummer één producent van onzichtbare- of doorzichtige- beugels. Zodat uw kind ongezien zijn of haar beugel kan dragen.

Wilt u toch liever eerst een adviesgesprek met TimetoSmile orthodontist? 0164 23 43 29 , of door een bericht achter te laten in het contactformulier op de contact pagina.

Deze afspraak kan plaatsvinden op de praktijk in Bergen op Zoom, of deze afspraak kan plaatsvinden van achter uw computer of telefoon. Wij bieden tegenwoordig online consult-gesprekken door middel van beeldbellen zodat u, zelfs in deze tijden van Corona, altijd uw adviesgesprek kan hebben.

Ons team in Bergen op Zoom

Ons team aan specialisten in Bergen op Zoom staat voor u klaar.

Alon. Akerman

Alon. Akerman

Orthodontdist

Hoofd orthodontist Timetosmile in Bergen op Zoom