Orthodontist Berkel en Rodenrijs

Op nog geen 10 kilometer van Rotterdam Prins Alexander vind u nu ook de Time to Smile orthodontist in Berkel & Rodenrijs. Wacht niet langer om uw afspraak te maken, nu ook buiten de grote steden.

Time to Smile orthodontie Berkel en Rodenrijs

De orthodontist van Time to Smile is niet enkel gevestigd in de grote steden. U kan nu ook in Berkel & Rodenrijs gebruik maken van onze expertise op het gebied beugels. Op nog geen 10 kilometer van het Rotterdamse stadsdeel Prins Alexander vind u de Time to Smile orthodontist, op de Herenstraat 18 te Berkel & Rodenrijs.

Wij werken vanuit de TM Orthodontie kliniek, midden in het centrum op het randje van winkelcentrum Berkel. De praktijk is zeer goed bereikbaar, en als u de blauwe parkeerschijf mee neemt kan u pal voor de deur parkeren. Voor al uw beugel behoeftes kan u vrijblijvend contact opnemen, en dan hopen wij u spoedig te zien in de praktijk.

Orthodontist Leiden Leiderdorp beugel onzichtbare beugel
Time to Smile orthodontist Berkel en Rodenrijs beugel

Van slotjes beugel tot onzichtbare beugel

Wij van Time to Smile orthodontie gaan inmiddels al een aantal jaren mee in de wereld van de tandheelkunde. Met deze jaren aan ervaring komt ook kunde en expertise in verschillende soorten beugels. Waar de standaart beugel een lange tijd de slotjesbeugel is geweest (kent u ze nog? de nachtmerrie van elke tiener), is het vandaag de dag ook mogelijk een onzichtbare of doorzichtige beugel aan te meten. De marktleider in onzichtbare beugels is Invisalign, en wij van Time to Smile hebben een Platinum lidmaatschap als leverancier van Invisalign producten.

Wat houd dit voor u in als klant? Dat de onzichtbare beugel van Invisalign bij ons tot wel 30 % goedkoper is dan bij andere orthodontisten. Wacht niet langer en maak een afspraak via 085-1308573 , of maak een afspraak via het contact formulier op de website. Wilt u eerst een consultgesprek en maakt u zich zorgen over Corona? Wij bieden tegenwoordig online consult-gesprekken aan a.d.h.v. video bellen, zodat u de veiligheid van uw huis geeneens hoeft te verlaten.

Ons team in Berkel en Rodenrijs

Benieuwd naar de experts die tot uw beschikking staan in Berkel en Rodenrijs? Onderstaande vind u het team.

Alon. Akerman

Alon. Akerman

Orthodontist

Hoofd orthodontie Timetosmile Berkel en Rodenrijs