Orthodontist Den Haag Zuid

Ook in de regio Den Haag Zuid kan u nu terecht bij de specialisten van de Time to Smile orthodontist. U kan ons vinden in Medisch Centrum Medicaya Morgenstond.

Orthodontist Medisch Centrum Medicaya Den Haag

In Den Haag Zuid vind u Time to Smile Tandartsenpraktijk Zuid. Wij zitten in het nieuwe Gezondheidscentrum Medicaya, gelegen aan de Orveltestraat 30 op loopafstand van winkelcentrum Leyweg. U kan ons bereiken via 070 209 29 00 .

Met ons ervaren team aan tandartsen en orthodontisten, onder leiding van Alon. Akerman, bent u altijd in goede handen. Ook als Nederlands niet uw voertaal is kunnen wij u in onze praktijk in Den Haag Zuid van dienst zijn.  In onze praktijk kunnen  wij u namelijk ook te woord staan in het Engels, Frans, Duits, Turks, Dari, Farsi, Italiaans, Spaans, Indonesisch, Arabisch, Darija & Tamazight (Marokkaans), Dari & Farsi (Afghaans), Amhaars (Ethiopisch) en Pools! Zo kan een ieder in deze multiculturele omgeving bij ons terecht met vragen en wensen omtrent tandheelkunde of een beugel.

Orthodontist Den Haag Zuid 'Schravenhage
Orthodontist beugel Bergen op Zoomonzichtbare beugel

Soorten beugels – Orthodontist Den Haag Zuid

Waar een aantal jaar geleden een beugel per definitie een slotjesbeugel betekende, heeft u vandaag de dag een keuze uit verschillende soorten beugels. Waar een slotjesbeugel de nachtmerrie is van elke puber, kan er tegenwoordig ook een onzichtbare beugel aangemeten worden door uw orthodontist in Den Haag Zuid. Deze topkwaliteit onzichtbare beugels zijn van Invisalign. Als Platinum Partner van Invisalign is TimetoSmile in de unieke positie om u een onzichtbare beugel aan te meten voor wel 30 % minder kosten dan andere tandartsen en orthodontisten.

Het team in Den Haag Zuid

Maak kennis met ons team van  specialisten orthodontie in Den Haag Zuid.

orthodontist A. Akerman

Alon. Akerman

Orthodontist

Tandarts bij Timetosmile Den Haag Zuid, 10 jaar ervaring.