Orthodontist Dordrecht

De TimetoSmile orthodontist is nu ook te vinden in Dordrecht. Plan een afspraak in door ons te bellen op 078-2001212 , en kom spoedig bij ons langs

Orthodontist de Prinsemarij in Dordrecht

Als een u beugel nodig heeft, of u al een beugel heeft, kan u nu ook terecht bij de TimetoSmile orthodontist in Dordrecht. U kan ons vinden in de wijk Nieuw Krispijn, gelegen tussen het Weizigtpark en het Essenhofpark, op nog geen 5 minuten lopen van Station Dordrecht. Als u toch liever de auto pakt, dan kan u deze parkeren bij de praktijk voor de deur.

Om een afspraak in te plannen met onze specialisten in Dordrecht kan u ons bellen op 078 200 12 12 . Wij verzoeken ons wel vriendelijk om u aan de Corona richtlijnen te houden bij het bezoek aan de praktijk. In verband met de huidige Corona situatie is het ook mogelijk om een afspraak op afstand in te plannen. Dan staan onze specialisten u te woord via beeldbellen op de computer of telefoon. Zo kan u toch uw consult met de orthodontist hebben, zonder de veiligheid van uw huis te verlaten.

Beugel orthodontist Dordrecht invisalign onzichtbare beugel
Orthodontist Dordrecht beugel onzichtbaar

De juiste beugel – Dordrecht

Bij TimetoSmile hebben wij inmiddels vele jaren aan ervaring als orthodontist. Waar eerder vooral slotjesbeugels werden aangemeten, is de orthodontie inmiddels zover ontwikkelt dat een beugel niet meer persé zichtbaar hoeft te zijn. Dit houd in dat u of uw kind een beugel kan hebben zonder dat de collega’s of klasgenoten het zullen weten!

Natuurlijk bied TimetoSmile nog steeds de optie om een slotjesbeugel te plaatsen. Voor degene die echter toch liever een wat minder opzichtige beugel draagt is er tegenwoorden de doorzichtige- of onzichtbare- beugel van Invisalign, of anders de beugel van Incognito. De Incognito-beugel word geplaatst aan de achterkant van het gebit en is aan de voorkant niet te zien. Mocht u onze orthodontist vragen naar de onzichtbare Invisalign beugel, dan kunnen wij u als Platinum Partner van Invisalign een exclusieve korten van 30% ten opzichte van andere orthodontisten.

De specialisten in Dordrecht

Onderstaande stellen we u alvast voor aan de specialisten die u te woord zullen staan in Dordrecht. Met dit team bent u gegarandeerd in goede handen.

orthodontist A. Akerman

Alon. Akerman

Orthodontist

Hoofd orthodontie Timetosmile Dordrecht