Orthodontist Eindhoven

Heeft u een beugel nodig voor u of uw kinderen? De Time to Smile orthodontist staat nu ook tot uw beschikking in en rondom het centrum van Eindhoven.

Orthodontist TimetoSmile Eindhoven Centrum

Zoekt u geschikte orthodontist in en rond het Centrum van Eindhoven? De Time to Smile zat al in vele delen van Nederland, en nu ook in Eindhoven. Midden in het centrum op nog geen 500 meter lopen vanaf station Eindhoven Centraal, vind u ons op de Ten Hagestraat 10. Wij zijn zeer makkelijk te bereiken op alle mogelijke manieren. Op loopafstand van station Eindhoven, met de bus is de dichtsbijzijnde optie halte Smalle Haven. Als u toch liever met de auto komt, dan rijden wij u aan om te parkeren op de  Tamstraat 60 parkeerplaats of  in de DLL parkeergarage gelegen aan de Kanaalstraat. Parkeren voor de deur is namelijk geen optie. 040 236 47 11 , of door een bericht achter te laten in het contactformulier op de contact pagina.

Dus heeft u een beugel nodig of wilt u simpelweg een consult gesprek voeren over de optie van een beugel, maak dan uw afspraak via de telefoon of het contactformulier. Time to Smile hoopt u snel te mogen verwelkomen in de praktijk.

Beugel Time to Smile Eindhoven orthodontist
Eindhoven beugels Invisalign beugel doorzichtig

Beugel aan laten meten in Eindhoven

Als u twijfelt of u mogelijk een beugel nodig heeft, of u kijkt heel erg op tegen het feit dat u een beugel nodig heeft, is het altijd mogelijk om simpelweg een adviesgesprek in te plannen. Dan is het altijd mogelijk om, zonder direct aan een beugel vast te zitten, te bespreken wat de opties zijn. Dan komt u er waarschijnlijk al snel achter dat een beugel hebben lang niet meer zo erg is als dat u zich voorstelt.

Natuurlijk is het mogelijk om de standaart slotjesbeugel bij u te plaatsen, maar tergenwoordig is het ook mogelijk om een onzichtbare beugel van Invisalign bij u aan te meten. Deze onzichtbare, of doorzichtige, beugel van Invisalign wordt bij de Time to Smile orthodontist ook nog eens aangeboden met een korting van 30 % op de totaalprijs! Time to Smile Eindhoven heeft namelijk een Platinum lidmaatschap bij Invisalign, waardoor wij de beugel tot 30 % goedkoper kunnen aanbieden dan menig andere orthodontist. Wacht niet langer en plan nu uw afspraak.

Smile View

Probeer je nieuwe glimlach uit met Smile View

Maak gewoon een selfie en zie binnen 60 seconden hoe jij eruitziet met rechtere tanden.

Scan de QR code of ga naar de link hieronder

Maak een selfie met Smile View

Team Time to Smile Eindhoven

Ook in Eindhoven staan onze orthodontie experts voor u klaar. Hier onder ziet u het team dat tot uw beschikking staat.

orthodontist A. Akerman

Alon. Akerman

Orthodontdist

Hoofd orthodontie Timetosmile Eindhoven

Orthodontie Assistente Eindhoven

Ula

Assistent orthodontie

Tandarts assistent orthodontie Eindhoven