Orthodontist Leiden

Voor ieder die een beugel nodig heeft in de regio Leiden of Leiderdorp, kan u nu terecht bij orthodondist Time2smile. Wij bieden een breed assortiment aan verschillende soorten beugels om u aan te meten.

Orthodontist Leiden Diamantlaan

Sinds kort kan u nu ook bij onze nieuwe orthodontist praktijken in Leiden en Leiderdorp terecht voor een beugel. In Leiden zijn wij gevestigd op de Diamantlaan 174, of kan u ons bereiken op 071-36274
Waar eerder een slotjesbeugel de standaart was, hoeft een beugel tegenwoordig niet meer zo opzichtig te zijn. Natuurlijk behoort een slotjesbeugel nog steeds tot de mogelijkheden, maar vandaag de dag kan u ook een onzichtbare- of doorzichtige- beugel aan laten meten. Dit is de perfecte oplossing voor die recalcitrante puber of tiener in huis, die weigert aan een slotjesbeugel te gaan.

Orthodontist Leiden Leiderdorp beugel onzichtbare beugel
Slotjesbeugel onzichtbare beugel orthodontist

Beugel soorten – Orthodontist Leiden

Met onze vele jaren aan ervaring als Orthodontist, en onze vele locaties in Nederland, bieden wij ook vele beugel soorten aan. Of u nou opzoek bent naar een onzichtbare beugel van Visalign, een slotjesbeugel, een nachtbeugel of een voor overdag: bij Orthodontist Time to Smile zijn wij ervaren in het aanmeten van elk soort beugel.
Ook als u simpelweg een adviesgesprek wilt met een van onze orthodontisten kan u bij ons terecht. Een afspraak inplannen kan telefonisch of via ons contact formulier. Echter kan u, in deze tijden van Corona, zelfs aan de hand van beeldbellen contact met ons leggen: wij bieden tegenwoordig online consult-gesprekken aan om u te adviseren in uw beugel benodigdheden.

Ons team in Leiden

Onderstaande ziet u ons team aan specialisten die in omgeving Leiden en Leiderdorp uw behandeling op zich zullen nemen en uw beugel aan zullen meten.

Alon. Akerman

Alon. Akerman

Orthodontdist

Hoofd orthodontie Timetosmile Leiden

C.D. Lambinon

C.D. Lambinon

Praktijkmedewerker

Ervaren assistent orthodontist