Orthodontist Rotterdam Zuid

U kan nu ook in Rotterdam Zuid bij ons terecht voor al uw vragen en wensen omtrent alle soorten beugels. U vind ons in de Afrikaanderbuurt, vlak naast de wijk Feijenoord, op loopafstand van station Rotterdam Zuid. Goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto.

Orthodontist Locatie Rotterdam Zuid

In Rotterdam Zuid heeft Time to Smile een locatie op de Herman Costerstraat 3. Op loopafstand van station Rotterdam Zuid, met parkeergelegenheid pal voor de deur, is deze orthodontist zeer goed bereikbaar voor iedereen. Ook op deze locatie bieden wij u een brede variatie aan beugels om u of uw kinderen aan te meten.

U heeft natuurlijk de keuze uit de beugel die door vele als “gebruikelijk” wordt gezien: de slotjesbeugel. Heeft u echter een puberend kind wiens ergste nachtmerrie een slotjesbeugel is, dan is het tegenwoordig ook mogelijk om een onzichtbare beugel van Invisalign aan te meten bij Time to Smile orthodontist Rotterdam Zuid. Time to Smile is namelijk Platinum Partner van Invisalign, de marktleider in onzichtbare beugels, waardoor wij de Invisalign beugel kunnen aanbrengen tot wel 30 % goedkoper dan andere orthodontist praktijken!

010 215 08 81 , of door een bericht achter te laten in het contactformulier op de contact pagina.

Orthodontist Rotterdam Zuid Beugel Onzichtbare beugel
Orthodontist specialisatie beugels slotjesbeugel onzichtbaar Invisalign

Bereikbaarheid Orthodontist Rotterdam Zuid

Ook in Rotterdam bieden wij u orthodontie behandelingen door specialisten. In Rotterdam Zuid vind u ons op de Herman Costerstraat 3, gelegen in de Afrikaanderbuurt. Wij liggen op 100 meter van de wijk Feijenoord, en 5 minuten lopen van Station Rotterdam Zuid. Wij zijn via tram, metro, en bus goed bereikbaar. Echter hebben wij ook parkeerplaatsen pal voor de deur voor een ieder die toch liever met de auto komt. Pas op, het is betaald parkeren.

Smile View

Probeer je nieuwe glimlach uit met Smile View
Maak gewoon een selfie en zie binnen 60 seconden hoe jij eruitziet met rechtere tanden.

Scan de QR code of ga naar de link hieronder

Maak een selfie met Smile View

Het team in Rotterdam Zuid

 

Hier ziet u de orthodontisten en tandartsen die u in Rotterdam Zuid zullen voorzien van de best mogelijk behandeling.

orthodontist A. Akerman

A. Akerman

Orthodontist