Orthodontist Time2Smile Platinum Invisalign Provider

Orthodontist Time2Smile is een Platinum Invisalign Provider. We werken met een transparante Invisalign-aligner (onzichtbare beugel) en hiermee worden je tanden op een comfortabele manier rechtgezet. In slechts zes maanden al zichtbaar resultaat! U kunt bij ons een afspraak maken voor een online beugel consult, of middels een fysiek gesprek op één van onze behandel locaties.

Invisalign-Platinum-Provider-768x586

Over de orthodontist van Time2Smile

De orthodontist A. Akerman is een zeer ervaren orthodontist en studeerde af aan de tandheelkundige faculteit van de Hebreeuwse Universiteit, Hadassah, Jeruzalem, en voltooide een master aan de Semmelweis Universiteit, alvorens zich te specialiseren in orthodontie.

In Belgie is hij tandarts specialist orthodontie en hij heeft 2 masters in Valencia gehaald voor linguale orthodontie en onzichtbare beugels.

A. Akerman gebruikt de nieuwste behandelingen en technieken om een mooie, rechte glimlach te creëren, waaronder Damon Braces, Invisalign, Incognito en Invisalign Teen, en heeft honderden tieners en volwassenen geholpen hun droomglimlach te verwezenlijken.

Hij gelooft sterk in het vormen van een goede relatie tussen tandartsen en patiënten, en zorgt ervoor dat hij tijd besteedt aan het praten met patiënten om ervoor te zorgen dat ze weten wat er aan de hand is en hoe behandelingen werken.

Dr A Akerman orthodontist
Zijn beroepsverenigingen zijn onder meer de American Association of Orthodontists, de European Orthodontic Society en de World Federation of Orthodontists.
Lid van NVvO – BIG: 39065581402

Riziv # Belgie 3-20009-91-007

Invisalign Orthodontist Behandel Locaties

De orthodontist van TimeToSmile is Platinum Invisalign Provider. Het intakegesprek voor de onzichtbare beugel is altijd met A. Akerman. Dit kan zowel online als bij ons op locatie.

Online Beugel Consult

Maak een afspraak

Over ons

Invisalign

Orthodontie met Invisalign

De orthodontist van Time2smile werkt voornamelijk met Invisalign. De onzichtbare beugel van Invisalign is een bewezen en doeltreffende manier om uw tanden recht te zetten en te corrigeren. U kunt er gemakkelijk mee beginnen en al binnen 6 maanden resultaat zien!
U kunt uw behandeling met Invisalign starten bij TimeToSmile door een afspraak te maken bij één van onze behandel locaties bij u in de buurt. Ook bieden wij mogelijkheid tot een online beugel intakegesprek. Voor het verdere behandeltraject met de Invisalign onzichtbare beugel kunt u terecht bij de behandel locatie bij u in de buurt.
invisalign

Wilt u direct een intakegesprek met de orthodontist?

Neem eenvoudig contact met ons op via onderstaande knop