Werkwijze Time2Smile

Eerste consult

Tijdens een eerste consult in onze praktijk beoordeelt orthodontist Alon. Akerman uw persoonlijke gebitssituatie. Hierbij wordt bijvoorbeeld gekeken naar stand van de tanden binnen de kaak, maar ook naar de kaakstand en profiel van het gezicht. Aan de hand van deze informatie kan hij beoordelen of een beugel wel of niet mogelijk en geadviseerd is.

orthodondist akerman
online consult

Online Consult

Omdat niet iedereen de tijd heeft en misschien binnen moet blijven sinds de ontwikkelingen rondom het Corona virus, bieden wij een gratis en vrijblijvend online consult aan. Dit kan via Zoom, Skype of Google Hangouts. Dit consult geeft alvast een indicatie of een beugelbehandeling in uw situatie geïndiceerd en mogelijk is.

Na het online consult

Na het online consult kunt u een afspraak plannen in onze praktijk voor het persoonlijke consult met orthodontist Alon. Akerman, zodat hij bij u in de mond kan kijken en de opties met u kan doornemen. Ziet u liever meteen de orthodontist? Het is ook mogelijk om meteen een persoonlijk consult te plannen in onze praktijk. Na afloop stelt de orthodontist een behandelplan op en kan het behandeltraject vervolgens gestart worden bij één van de behandellocaties van TimeToSmile.